Assessoria fiscal,
laboral i mercantil

Corredoria d'assegurances

– Servei integral al client –

Oficsegur Asesors

Des de fa més de 35 anys que assessorem i ajudem els nostres clients amb les seves gestions de la seva empresa i documentació particular.

La professionalitat i el servei òptim al client, premisses que hem sostingut permanentment com a filosofia d’empresa

Parlem?

+ 0
Anys d'experiència
+ 0 k
Clients

Els nostres clients

“Abans de muntar la meva empresa em vaig posar en contacte amb ells i em van informar detalladament de les opcions que tenia per donar-me d'alta; dels avantatges i els inconvenients d'una societat, etc. La veritat és que ara em porten tota la gestió de la S.L. i estic molt satisfet amb ells."
Francesc Puig
"Em van sorgir problemes amb l'anterior gestoria degut a la falta de resolució amb unes incidències que tenia amb un soci i amb alguns errors que havien tingut. Em van assessorar convenientment de les solucions i alternatives a seguir. Al final em vaig canviar d'assessoria i em van posar al dia de tot."
Ana López Román
"Tinc una empresa d'equips informàtics i de programació, em porten la gestió fiscal, comptable i societària amb total diligència i estic satisfet amb els seus serveis."
Roger Garcia Peralta
"Teníem un gran problema amb la comunitat de propietaris quan jo era president, amb incidències arrossegades de l'anterior administrador i van aconseguir posar-ho tot al dia en molt poc temps."
Jacinto Soler Rubio
"Tenim totes les assegurances amb la corredoria Oficsegur des de fa molts anys, sempre busquen la millor opció en cada cas i estic molt contenta amb el tracte personalitzat."
Noemí Roca Ortuño

Els nostres serveis

Aprofitem les sinergies de tots els nostres departaments per poder oferir un servei integral al client.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
1
Oficsegur.cat
Hola 👋
En què et podem ajudar?
Ves al contingut