Serveis

ELS NOSTRES SERVEIS

LA PROFESSIONALITAT I EL SERVEI ÒPTIM AL CLIENT

Premises que hem sostingut permanentment com a filosofia d’empresa, ens ha permès consolidar una cartera important de clients totalment fidelitzats amb qui ens uneix alguna cosa més que una relació comercial.

ASSESSORIA
FISCAL-LABORAL-MERCANTIL

Ens ocupem a nivell fiscal de l’Assessorament i Gestió Integral de tot tipus de PIMES, incloent-hi l’elaboració i presentació de tots els impostos i llibres comptables davant els Organismes competents. La nostra cartera de clients està formada per societats limitades, cooperatives, societats civils privades, autònoms en règim d’estimació objectiva o estimació directa simplificada.

També disposem d’una cartera de particulars a qui elaborem i gestionem la declaració d’IRPF anual vetllant pel rendiment i els interessos del seu patrimoni, així com la gestió i la tramitació d’herències, etc.

Així mateix, comptem amb un gabinet jurídic que us podrà assessorar sobre qualsevol consulta o gestió d’ordre civil, laboral mercantil i matrimonial.

LA NOSTRA ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

Aprofitar les sinergies de tots els nostres departaments per poder oferir un servei integral al client en el marc dels sectors que abasten les nostres activitats.

DSC23-2
Tot el que necessitis

Planifiquem, confeccionem, revisem i presentem les obligacions fiscals dels nostres clients

DSC_0950-1-scaled-e1616579246525
La teva tranquil·litat,
La nostra prioritat

T'assessorem en la contractació de la teva assegurança.

CORREDORIA D'ASSEGURANCES

Assessoria d’Assegurances: Prestem assessorament sobre tota mena d’assegurances generals, intervinguem davant de qualsevol conflicte que el client pugui tenir amb la seva actual companyia asseguradora sobre tramitació de sinistres, interpretació de cobertures, garanties, etc i oferim el Servei Jurídic oportú en cas que sigui necessari en funció de la gravetat del cas.

Contractació d’Assegurances Generals: Gestionem la contractació de tot tipus de pòlisses d’assegurances i que abasta els rams següents: Llar, Comerços, Responsabilitat Civil, Salut, Vida, Accidents, Automòbils, Pensions, Jubilació, Plans de Estalvi, Subsidi en casos de malaltia o Accidents, Multirisc Industrial, etc.

SERVEIS

La nostra condició de Corredoria d’assegurances ens permet poder oferir un Servei Integral al client i ens obliga, d’acord amb la legislació vigent a, efectuar una anàlisi objectiva de les necessitats del potencial assegurat, per tal de proporcionar-li les millors cobertures al nostre abast, tenint en compte la relació qualitat-preu.

Automòbils, Responsabilitat civil.
Llar, comerç, pimes.
Vida, plans d'estalvi públic.
Assistència mèdica, Subsidi autònoms.

ALTRES SERVEIS

DOCUMENTS NOTARIALS

Intermediem en tota mena de gestions per a la formalització de documents notarials com ara acceptacions d'Herència, testaments, compravendes, poders, constitució de societats, etc.

RENDA

Durant la campanya de renda, ens ocupem de la formalització de la vostra declaració per complicada que sigui amb atenció personalitzada per resoldre les vostres inquietuds.

CANVI NOM VEHICLE

Mitjançam en la tramitació de canvis de nom davant de Prefectura de Trànsit, renovació de permisos de conducció, etc.

SERVICIOS INMOBILIARIOS

A nivell immobiliari ens ocupem també de l'assessorament i la preparació de tota la documentació necessària respecte de les operacions de compravenda o arrendament efectuades entre particulars.

Preguntes freqüents

La constitución de una empresa implica la elección de una forma jurídica (sociedad limitada, anónima, entre otras), registro mercantil, redacción de estatutos y cumplimiento de requisitos legales específicos según la jurisdicción.

És crucial complir amb les obligacions legals, com el càlcul correcte d’impostos i deduccions, la gestió de cotitzacions a la seguretat social, i el seguiment de normatives laborals per evitar possibles sancions.

Anticipar-se a una auditoria fiscal implica mantenir registres financers precisos, justificar deduccions i despeses, i assegurar-se de complir amb totes les obligacions fiscals. La documentació clau inclou llibres comptables, factures, declaracions d‟impostos i contractes rellevants.

El cost de l’assegurança de cotxe pot variar segons factors com l’edat del conductor, l’historial de conducció, el tipus de vehicle, la cobertura seleccionada i la ubicació geogràfica. Comprendre aquests factors et pot ajudar a prendre decisions informades.

Un historial de conducció net tendeix a resultar en primes més baixes, ja que demostra menor risc. Incidents com ara accidents o multes de trànsit poden augmentar el cost de l’assegurança.

El vostre historial mèdic pot afectar l’aprovació de la pòlissa i els costos de les primes. Les condicions preexistents poden influir en la cobertura i és important divulgar tota la informació rellevant en sol·licitar una assegurança de salut.

Los servicios esenciales suelen incluir consultas médicas, hospitalización, servicios preventivos, medicamentos recetados y atención de emergencia. Sin embargo, la cobertura exacta puede variar según el plan y la compañía.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
1
Oficsegur.cat
Hola 👋
En què et podem ajudar?
Ves al contingut